به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"سيد جلال يحيي‌زاده\" نماينده ميبد در مجلس شوراي اسلامي امروز در نشست معرفي پايگاه شهر تاريخي گفت: هماهنگي دولت و مجلس در سال‌هاي اخير در جهت حفاظت از ميراث فرهنگي، مرمت، بازسازي، ثبت ملي و جهاني آثار تاريخي روند رو به رشدي داشته است.

وي با اشاره به سد سيوند خاطرنشان کرد: نمايندگان کميسيون فرهنگي چنانچه احساس کنند نسبت به آثار تاريخي بي‌توجهي مي‌شود واکنش نشان خواهند داد، ضمن آنکه در مورد ماجراي سد سيوند مسئولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري را به مجلس فراخوانده و متعهد کرديم که ابتدا بررسي‌هاي لازم انجام شود و درصورتي‌که هيچ‌گونه خطري پاسارگاد را تهديد نمي‌کند اجازه آبگيري سد را بدهند.

يحيي‌زاده همچنين به حکم دادگاه لندن درمورد حراج اشياي جيرفت در يک گالري اشاره کرد و گفت: در اين زمينه نيز دولت و مجلس حاضر شده‌اند براي جلوگيري از فروش و حراج اين آثار هزينه‌هاي بسياري پرداخت کند تا اين آثار به عنوان بخشي از ميراث فرهنگي کشورمان حفظ شود.

اين نماينده مجلس با بيان اينکه هم‌اکنون افکار عمومي براي حفاظت از آثار تاريخي پيش‌قدم هستند و در بسياري از اوقات به کمک مسئولان مي‌آيند، گفت: شهر ميبد نخستين شهري است که در سال 1379 به ثبت رسيده و ويژگي‌هاي تاريخي بسيار زيادي در اين شهر وجود دارد. بنابراين قابليت ثبت در فهرست ميراث جهاني را دارا است.

وي ادامه داد: در سفر هيات دولت به استان يزد پيشنهاد شد تا مرکز بين‌المللي خشت خام در شهر ميبد احداث شود.

بنابراين گزارش سوميت نشست هنر و معماري فرهنگستان هنر امروز با همکاري پايگاه پژوهشي شهر ميبد و با هدف معرفي و شناخت ارزش‌هاي تاريخي، هنري و معماري اين شهر برگزار شد.

در اين جلسه علاوه بر نماينده ميبد، فرماندار، کارشناسان پايگاه و برخي از پژوهشگران حضور داشتند.

115/S/H







انتهای پیام/

کد خبر 1386042744